Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
nagluh
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.siječanj.2009 u 00:54 |
drugi solo album Jason Isbella (nekadasnjeg clana Drive by Truckers)
|
sadim krumpire po golf terenima
|
 |
Alen43
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.siječanj.2009 u 08:33 |
elpi napisao:
Monét napisao:
elpi napisao:
Monét napisao:
Od noviteta na nasoj estradi, cisto za info, tu je vjerojatno zanimljivi Serbedzija i Tadic "Imam pjesmu za tebe", to bi volio cuti, mozda su se potrudili i za dobar otisak.
Drago mi je da se ipak krece, imamo i nove prljavce na dvostrukom vinilu po cijeni dvostrukog CD-a. |
Nisam baš zadovoljan. Pogledaš ploču prema svjetlosti, vidiš da je jako slabe kvalitete, puno finih udubina. Šteta, a i sam snimak nije na nivou, možda obnovljena Ines.
eLPi
| Aha, znaci, cuo si? Ja nisam, samo sam vidio. I cuo spot na tv-u, cini mi se sasvim fino i ok, no dok se ne stavi na grebalicu..... 
|
Pa same pjesme su inače vrlo slušljive, zapravo, stvar ukusa, možda koja odstupa, ali tehnično- LP nije na visini, pa ako ti nije na 1. mjestu analogija, a voliš Tadića i Šerbu, uzmi CD.
eLPi |
Ja se bas nebi slozi sa gore napisanim.
Plocu imam otkako je izasla na trziste i vrlo sam zadovoljan, kako kvalitetom ploce tako i zvukom.
Ostecnja na ploci nisam primjetio a snimmak mi je odlican - po mom gustu (stvar ukusa) Kako volim muziku s vokalima ovo mi je jedna od novijih drazih, snimak je cist s dobro reproduciranim dominantnim teskim glasom Seberdije.
A i cijena od 108kn koliko sam je ja platio nije pretjerana.
S druge strane, sa plocom Prljavaca koju takodje posjedujem nisam bas zadovoljan.
Snimak mi se cini dosta tanak i komprimiran pa bih tu mozda radije posegnuo za CD-om.
Eto tolko...
|
 |
Monét
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.siječanj.2009 u 11:31 |
Alen43 napisao:
elpi napisao:
Monét napisao:
elpi napisao:
Monét napisao:
Od noviteta na nasoj estradi, cisto za info, tu je vjerojatno zanimljivi Serbedzija i Tadic "Imam pjesmu za tebe", to bi volio cuti, mozda su se potrudili i za dobar otisak.
Drago mi je da se ipak krece, imamo i nove prljavce na dvostrukom vinilu po cijeni dvostrukog CD-a. |
Nisam baš zadovoljan. Pogledaš ploču prema svjetlosti, vidiš da je jako slabe kvalitete, puno finih udubina. Šteta, a i sam snimak nije na nivou, možda obnovljena Ines.
eLPi
| Aha, znaci, cuo si? Ja nisam, samo sam vidio. I cuo spot na tv-u, cini mi se sasvim fino i ok, no dok se ne stavi na grebalicu..... 
|
Pa same pjesme su inače vrlo slušljive, zapravo, stvar ukusa, možda koja odstupa, ali tehnično- LP nije na visini, pa ako ti nije na 1. mjestu analogija, a voliš Tadića i Šerbu, uzmi CD.
eLPi |
Plocu imam otkako je izasla na trziste i vrlo sam zadovoljan, kako kvalitetom ploce tako i zvukom.
Ostecnja na ploci nisam primjetio a snimmak mi je odlican - po mom gustu (stvar ukusa) Kako volim muziku s vokalima ovo mi je jedna od novijih drazih, snimak je cist s dobro reproduciranim dominantnim teskim glasom Seberdije.
S druge strane, sa plocom Prljavaca koju takodje posjedujem nisam bas zadovoljan.
Snimak mi se cini dosta tanak i komprimiran pa bih tu mozda radije posegnuo za CD-om.
Eto tolko... |
Alen, eto informacije iz prve ruke, hvala ti!
Tako sam nekako i mislio. Prljavci me bas i ne zanimaju, no steta da je tako, na dva vinila su lijepo mogli to kvalitetno otisnuti, za razliku od Serbe di je cijeli na jednom, no ipak kazes, ok je, dobra vijest. 
|
A good system is about music to be respected.
|
 |
altair
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.veljača.2009 u 01:32 |
altair napisao:
Za pocetak, poluvuhatom pvc vrtirepu ... a onda i nekim drugim prog rock povratnicima ovom formatu ... info o nadolazecem Genesis BOX setu (1970-1975) ...

|
Vidio u Spirit of Music (Tomasiceva) i Aquarius (Varsavska) ... koga zanima ...
|
 |
elpi
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.veljača.2009 u 07:18 |
Alen43 napisao:
elpi napisao:
Monét napisao:
elpi napisao:
Monét napisao:
eLPi
|
eLPi |
Eto tolko... |
Ako je za tebe na toj ploči odličan snimak i ploča tehnički odlična, onda sigurno dosad nisi čuo ili vidio ploču koja dobije ocjenu odlično.
Npr. ENJA, Soul Connection, D.Gojkovic, RCA, Belafonte Sings The Blues -H.Belafonte, RCA,Belafonte At Carnegie Hall, Columbia,Kind of Blue - M.Davis ili Jazz At The Pawnshop-PROPRIUS itd. To su neki primjerci, a ploča Tadića i Šerbe je u prosjeku nekadašnjega Jugotona.
eLPi
|
 |
nagluh
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.veljača.2009 u 16:19 |
Gary Louris & Mark Olson - Ready for the Flood
Editirao nagluh - 16.veljača.2009 u 16:20
|
|
 |
nagluh
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.veljača.2009 u 00:57 |
Chuck Mead - Journeyman's Wager On
ex-BR5-49, nakon prvog albuma BR5-49 (1996), chuck je zvucao kao kantautor koga ce svijet zapamtiti, a tek ove godine izdaje prvi solo album.
Editirao nagluh - 21.veljača.2009 u 00:59
|
|
 |
Monét
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2009 u 15:10 |
Od sad, D.Dvornik i Pandorina kutija na vinilu.
|
A good system is about music to be respected.
|
 |
nagluh
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.ožujak.2009 u 00:50 |
Dan Auerbach - Keep it Hid (2009)
solo polovice black keys