Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
yami
Newbie
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.kolovoz.2017 u 10:49 |
Japanci. Neki ljudi misle da oni kopiraju stvari. Oni u stvari ponovo izmišljaju stvari. Oni dođu do nečega što je već izmišljeno i proučavaju ga dok ga ne budu detaljno razumjeli. U večini slucaja oni ga na kraju razumiju bolje nego njegov izumitelj.
Možda zvuči dobro, ali ne zvuči prirodno!!!! 
|
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌS.
|
 |
Zoll
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.kolovoz.2017 u 07:39 |
yami napisao:
ajd onaj stari Marantz je bio dobar bar kao nočna lampa  i osvrt na post više... Denon, Onkyo, Yamaha su true HI-FI za Marantz...
|
Moramo reći i da je big cahuna Saul Marantz napravio svoju osmicu ( Marantz 8 poveramplifier) kad su se Denon, Onkyo i Yamaha još bavili preradom bicikla u trokolice. Sve što je tih godina napravljeno u Marantzu bilo je dobro, sve dok firma nije prodana Japancima. Tako na tvrdnja da su Denon, Onkyo i Yamaha true HiFi za Marantza ipak ne stoji.
|
prava hifa svijetli u mraku
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.kolovoz.2017 u 22:47 |
Ma sve je to više-manje kuruza. Osim flagšip modela navedenih (i još nekih) firmi. Naročito nekad. E, to već nije zayebancija.
|
|
 |
yami
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.kolovoz.2017 u 22:21 |
meni je upitno jel napravio dobar... jer svi su topli tj mutni i nikako ne prolaze u prići o neutralnosti sustava... a i podaci o snazi su im nabrijani... ajd onaj stari Marantz je bio dobar bar kao nočna lampa  i osvrt na post više... Denon, Onkyo, Yamaha su true HI-FI za Marantz...
|
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌS.
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.kolovoz.2017 u 11:32 |
George napisao:
Obzirom da na forumu ima masa majstora, uključujući i tebe koji su otvarali takva pojačala, mislio sam da će netko htjeti reći nešto o razlikama u tim modelima. Tj. ti si već rekao da je PM-16 dobar uređaj (za te novce), no moje pitanje je bilo za PM-14. PM-15 nikad nisam vidio u oglasniku pa neću ni razmišljati o njemu.
No, ako nitko ništa ne kaže, primijeniti ću svoje dosadašnje kriterije koji nisu nikad fulali: masa pojačala, količina (ne)potrebnog bakra ugrađenog unutra i slično. Po tom kriteriju je i PM-14 super mašina. Kupiću u si je da malo slušam. Makar završi u dječjoj sobi. |
Samo naprijed. Pa barem je Maranc od pamtivijeka na glasu da nikad nije napravio loš amp.
|
|
 |
olif
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.kolovoz.2017 u 22:23 |
Imao sam nekad, jedno vrijeme Marantz PM14. Dobro pojačalo ! Iz sljedne serije je samo PM15 bolji ( i skuplji ), ali nije bilo baš prilike za nabaviti ga......
Editirao olif - 12.kolovoz.2017 u 22:24
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.kolovoz.2017 u 22:22 |
Obzirom da si vec odlucio, svejedno je sto majstori napisu o konstrukciji ili zvuku tih jacala.
|
 |
George
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.kolovoz.2017 u 18:40 |
Obzirom da na forumu ima masa majstora, uključujući i tebe koji su otvarali takva pojačala, mislio sam da će netko htjeti reći nešto o razlikama u tim modelima. Tj. ti si već rekao da je PM-16 dobar uređaj (za te novce), no moje pitanje je bilo za PM-14. PM-15 nikad nisam vidio u oglasniku pa neću ni razmišljati o njemu.
No, ako nitko ništa ne kaže, primijeniti ću svoje dosadašnje kriterije koji nisu nikad fulali: masa pojačala, količina (ne)potrebnog bakra ugrađenog unutra i slično. Po tom kriteriju je i PM-14 super mašina. Kupiću u si je da malo slušam. Makar završi u dječjoj sobi.
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.kolovoz.2017 u 14:57 |
Tko je ubio Đona Ficđeralda? Ima li života u svemiru?
|
|
 |
George
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.kolovoz.2017 u 14:27 |
Nedavno sam si za kuhinjski sustav kupio jeftino maleno pojačlo PM-17 te sam se iznenadio kvalitetom zvuka. To svira toliko dobro da mi je sad za ovih ljetnih paklenih vrućina mijenjao Sony ES-a u sustavu.
PM-17 je toliko dobar (obzirom na cijenu) da sam si počeo razmišaljati o PM-14. Ne vjerujem da je PM-16 loš jer bi to trebao biti samo snažniji PM-17 koji je dobar, dok bi PM-14 mogao biti i klasa više? Ili je PM-16 iz nekog razloga lošiji od PM-17 budući da isto koštaju u SH? Nominalno bi trebao biti bolji, sukladno službenom lajnapu (od boljeg prema lošijem): PM-15,14,16,17.
Da li je PM-14 klasa više od PM-16 i 17 i jel se to isplati? Da li bi mogao biti bolji od Sony 870ES-a?
Editirao George - 12.kolovoz.2017 u 14:30
|
 |