Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
izizek
Newbie
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.rujan.2018 u 17:50 |
Gospodine Catalyst, jel bi prodali ovaj TC-KA7ES ?
|
 |
alexatpos
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.listopad.2018 u 17:31 |
Nisam nikad bio ljubitelj kazeta, uvijek sam kupovao Lp, a onda zatim i cd ove, izmedju ostalog jer sam ljubitelj originalnih albuma. (tako i sada, comp audio iskreno prezirem)
Medjutim, svojevremeno sam kupio novi Yamaha kx 493deck, u stilu, nek' se nadje...i posto ga nisam ubotrebljavao, sklonio sam ga sa police, da se ne prasi i da mi ne smeta....i zaboravio na njega....jedno 20 godina....sticajem okolnosti, cistio sam neke stvari u roditeljskom domu i nadjem ga, spremljen u dvije kutije, jos se sjaji, kao nov...nisam ga probao, ne znam mogu li igdje i naci kakvu kazetu....totalno sam se zbunio, ni sam ne znam sto da radim s njim...vrijedi li to ista i kome?
|
 |
maltus
Hiperaktivan
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.listopad.2018 u 17:56 |
A cuj, vrede troglavi, ovaj tvoj to nije, vidi: https://www.hifishark.com/model/yamaha-kx-493
|
Samo glazbu slusam :)
|
 |
Damian
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.ožujak.2019 u 15:04 |
Izgleda da se jedna renomirana tvrtka odlučila vratiti u kazetofonske vode. Već sam vidio da se može nabaviti vrlo jeftinih sranja poput ION, Pyle ili Marantza (koji nije ništa drugo nego prepakirani Pyle), ali ovo bi možda bilo i vrijedno pozornosti
Znači Teac (Tescam) je napravio dva modela. Dupli i u kombinaciji s CD playerom. Oba imaju i USB, gdje se može prebaciti s kaseta u digitalni format. Zanimljivo. Budemo vidjeli hoće li još netko izletiti s novim deckovima.
Ima ih na Amazonu
Teac
i ista dva pod nazivom Tescam
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.ožujak.2019 u 16:42 |
A nisu se sjetili stavit digitalni ulaz da se napravi (kvalitetniji) DA na kazete? :p
|
 |
izizek
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.travanj.2019 u 22:33 |
Iako je TEAC ili Tascam, s njihovom proslavljenom kvalitetom, ovi proizvodi nemaju veze:
Radi se o jeftinim Tanashin mehanizmima, a dovoljno je baciti oko na freq. raspon 30-15000 hZ za type II i 30-13000 hZ za type I kazete, otprilike ko moj šrot Kamacrown iz 90-tih. Tako da ako netko treba kvalitetan uređaj bolje je kupiti neki bolji model a stariji i rabljeni. No treba reći da su ovo ipak novi uređaji, i zapravo ne zvuće tak loše.
|
Samo kazete slušam.
|
 |
SD60
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.srpanj.2019 u 16:39 |
Ekipa,
jel ima možda netko Nakamichi ZX-7, ZX-9 ili 682ZX za prodati? Da je u relativno dobrom stanju.
|
 |
Kruno-42
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.srpanj.2019 u 17:39 |
Ako može CR-3E pomoći, javi se na PM. Kazić je u mint stanju.
|
MINI RAČUNALO INTEL NUC/PS AUDIO NuWave DAC,ELECTROCOMPANIET ECI-1 PROAC D2, Magnum Dynalab MD-90
|
 |
Dubs
Super Aktivan
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.kolovoz.2019 u 21:38 |
Zašto danas nema uređaja koji svijetle? Ni playera ni equilizera ni pojačala?0 [IMG]  [/IMG]
|
Right here, right now
|
 |
kela
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.listopad.2019 u 12:25 |
Pozdrav, Vrlo skoro mi stize Akai GX75 mkii u solidnom/dobrom stanju pa trazim znalca koji bi ga pregledao i eventualno sredi sto je potrebno. Znam da se o ovome vec prije govorilo samo nemogu nigdje pronaci detalje. Moze na pm da ovdje ne spamamo temu..
|
 |