Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
hudo
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.svibanj.2020 u 22:50 |
Dapo napisao:
Hudo, sa koje stranice si narucio Pi2AES, sa pi2design ili neke druge?
Ako sam dobro shvatio Pi2AES je ista stvar kao Hifiberry digi+ pro kartica samo bolje? |
Sa pi2design sluzbene stranice, stize iz SAD, a vidjet cemo koliku ce mi carinu okinuti (iako pi2design stavi nizu cijenu na racun, al opet nije preniska da carina ne posumnja) Da, pi2aes bi trebao biti nesto bolji od nemodificiranog hifiberry, iako bi rekao da se tu radi o nijansama, mozda i ukusima.
|
Pi2AES RoPieee - Yggdrasil / Music Hall 7.1 - PrimaLuna Prologue Prem pre - Pass XA30.5 - Focal 1028be
|
 |
hudo
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.svibanj.2020 u 15:19 |
Mali update, Pi2AES dosao u 10 dana iz USA, platio 7.5€ PDVa i 10€ troskova obracuna PDVa i hendlanja carine:) Adapter narucio sa EU Amazona jer je dostava puno jeftinija.
Sastavio, dignuo Volumio, proradilo iz prve, flacovi sa synologi NASa, cak i kao Roon bridge. Al brate, Volumio izgleda kao da ga poplava izbacila, sucelje polufuncionalno, back tipka ne radi ispravno, navigacija po albumima koma, nemogucnost sortiranja, da ne nabrajam dalje. Jucer stavio RoPieee pa se vratio na standardno Roon sucelje koje je valjda dva koplja iznad Volumia (i cca 100€ skuplje godisnje), zvuk mi je podjednak, al definitivno nesto bolji od laptop-usb-dac kombinacije (koliko god to moj informaticki mozak ne priznaje ili kuzi zasto).
|
Pi2AES RoPieee - Yggdrasil / Music Hall 7.1 - PrimaLuna Prologue Prem pre - Pass XA30.5 - Focal 1028be
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.svibanj.2020 u 15:30 |
Sto trazis od sucelja ovisi o tome kako koristis stvar. Ja nisam zahtjevan po tom pitanju i vazno mi samo da pleya sto odaberem na sticku, koristim Volumio zapravo kao CD changer, ne patim na sortiranja i klasifikacije i pregrst oocija. Zvukom najneutralniji softver kojeg sam probao, i free je.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Acoustic zen-Satori, ATC SCM 19 V2
|
 |
hudo
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.svibanj.2020 u 15:45 |
Tocno, ja ga koristim za upravljanje cijele moje muzicke kolekcije, te za Tidal. Kad slusam neki lokalni FLAC, zelim kliknut na izvodjaca i vidjeti sve njegove albume sa Tidala (i Spotifyja), biografiju, preporuke slicnih izvodjaca ... to je taj dio koji kosta predpostavljam.
Volumio naplacuje 30€ godisnje za Tidal/Qobuz integraciju.
|
|
 |
butros gali
Hiperaktivan
friški plesnivec
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.svibanj.2020 u 19:04 |
Laićko pitanje. Kratak uvod/ višak HP probook 6560b i višak rupe na štekeru me naveo na razmišljanje da na 6560b prikopčam neki usb dac. Pošto vremešni 6560b ima usb 2.0 , a noviji usb dac-ovi imaju 3.0 , jer je uopće moguć takav spoj?
|
 |
kela
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.svibanj.2020 u 22:19 |
backward su kompatibilni..
|