Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Apparatus
Best of the Best
Krelle
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Tema: REL Acoustics Objavljeno: 13.travanj.2015 u 20:55 |
Ideja je u bliskoj budućnosti pribaviti REL Gibraltar G2 pa bih ovdje molio o eventualnim iskustvima s REL top modelima. Zanima me i stariji REL Stentor III. Ukoliko bude interesa, možemo malo i o subcima generalno. Aktivnim isključivo. Hvala.
Edit: Žmrljv... U naslovu treba pisati Acoustics pa ako tko od moderatora ima volje... Tnx
Editirao Apparatus - 13.travanj.2015 u 21:01
|
|
 |
Komandant Data
Hiper aktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 21:04 |
Fali ti stolić u slušaonici ili bi stvarno to uključio u struju?
|
|
 |
aron
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 21:10 |
A da kupiš i prave zvučnike nakon što si nakupovo sve ajend uređaje ?
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 22:12 |
Edit: Osim hiperinteligentne, upravno natprirodne duhovitosti, imaš kaj konstruktivnog?
Editirao Apparatus - 13.travanj.2015 u 22:25
|
|
 |
aron
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 22:38 |
Apparatus napisao:
Edit: Osim hiperinteligentne, upravno natprirodne duhovitosti, imaš kaj konstruktivnog?
|
Pa ako ti pašu ovi extremno mali sonusi na krella vjerovatno bi pasala i veća braća iz iste familije.
Eto u oglasniku prilika za tebe i možeš da zaboraviš na REL.a.
P.S. Ni boja od suba ti nije usklađena.
http://www.njuskalo.hr/zvucnici/sonus-faber-amati-anniversario-graphite-finish-oglas-13423979
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 22:46 |
Mali Sonusi? Daj se malo potkoži informacijama kad već imaš potrebu poklapati svaki lonac. A i tim Amatijima bi itekako dobro došla REL mrcina kao i najvećoj većini još puno većih florstendera. Ali, otkud bi ti to znao? Nije tebi do pametne rasprave.
|
|
 |
aron
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 22:56 |
Ako onim velikim mrcinama fali bassa i treba im sub onda je firma u ku...- banani i traži bolju.
Uostalom svi florstenderi kojima u normalnoj sobi fali basa i trebaju sub mogu poslužiti samo za ogrijev.
|
 |
goran st
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 23:08 |
Sub je zajebancija,imao par komada i tek kad sam ih izbacio iz sistema sam ga savršeno naštelio!! Da se mene pita uvik dobar veliki nego manji zvučnik +subwoofer!!
Ovaj REL spada u vrhunski subac sa daljinskom kontrolom,što je odlično,jer vjeruj mi kako ga god postaviš uvjek češ nešto prčkat kod pisme di smatraš da ima manje ili previše basa!!
|
MNK-VOLE GRADELE SPLIT 2007 Opera Seconda SE / Pathos Logos / Slim Device Transporter / Project Carbon / H/K AVR255 / JBL SUB 250 / MIT MH-750 biwire / XLR HD audi&power cabels by Flikoman
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 23:14 |
aron napisao:
Ako onim velikim mrcinama fali bassa i treba im sub onda je firma u ku...- banani i traži bolju. Uostalom svi florstenderi kojima u normalnoj sobi fali basa i trebaju sub mogu poslužiti samo za ogrijev.
|
Krajnje je vrijeme da se uputiš jer ovako neuk, a s takvom potrebom eksponiranja, ispadaš neozbiljan. Evo ti natuknica: nije uopće stvar u "faljenju" basa, barem ne primarno. A sad prioni ćitabi ili se ne javljaj.
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.travanj.2015 u 23:22 |
goran st napisao:
Sub je zajebancija,imao par komada i tek kad sam ih izbacio iz sistema sam ga savršeno naštelio!! Da se mene pita uvik dobar veliki nego manji zvučnik +subwoofer!!
Ovaj REL spada u vrhunski subac sa daljinskom kontrolom,što je odlično,jer vjeruj mi kako ga god postaviš uvjek češ nešto prčkat kod pisme di smatraš da ima manje ili previše basa!!
|
Prije će bit da nisi sreo dovoljno dobar subac. To se jednom podesi i nikad više i nema tu nikakvog smatranja. A tad daljinac koji ti štedi trud više desetaka šetnji do suba i natrag, spremiš u ladicu.
|
|
 |