Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
andy_0702
Senior Member
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ion Objavljeno: 19.veljača.2021 u 20:26 |
dan the man napisao:
Tnx. Poznajem g.Tonkovića, uzimao sam već neke lampe od njega, ali ga se nisam uopće sjetio. Ako se odlučim izmjeriti javit ću mu se. |
i ja sam uzimao kod njega neke Philips-ice ako se ne varam, tako sam ga i upoznao, a ima dobar uređaj za mjerenje-kalibriran...
|
 |
dan the man
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.veljača.2021 u 07:58 |
Naravno Zede, da nisam u gužvi već bi Jadis bio na stolu. Otišla čakula u drugom smjeru prvenstveno zbog toga što imam neku zalihu lampi za koje ne znam jesu li čemu, pa ih već dugo kanim ispitati.
|
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.veljača.2021 u 23:30 |
ne kužim filozofiju dan
odnesi monoblok meštru da ga snimi, locira problem i riješi. toliko si skužio da se nešto dogodilo u samom monobloku, dalje treba preuzeti netko tko je to sposoban dijagnosticirati i izliječiti
|
kupujem tehnički ispravni audio
|
 |
dan the man
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.veljača.2021 u 23:09 |
Tnx. Poznajem g.Tonkovića, uzimao sam već neke lampe od njega, ali ga se nisam uopće sjetio. Ako se odlučim izmjeriti javit ću mu se.
|
|
 |
andy_0702
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.veljača.2021 u 22:40 |
dan the man napisao:
Naravno... nema žurbe. |
imaš tipa na njuškalu - tubeman- prodaje i sam cijevi... meni je izmjerio lampe iz usluge- naravno platio sam mu... nema veze sa tubeman-om koji je na DIY forumu... inače radi tamo negdje kod Končara...
|
 |
dan the man
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.veljača.2021 u 20:08 |
Naravno... nema žurbe.
|
|
 |
Edison
Hiperaktivan
PeaceMaker
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.veljača.2021 u 19:44 |
Prvo da nam otvore kafice. Pa da se stariji procijepe... pa cemo se lakse nalaziti...
|
 |
dan the man
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.veljača.2021 u 19:30 |
Edison napisao:
dan the man napisao:
Au, dođe mi da donesem lampe na sistematski  |
Ufff... nemoj. Schultz nema vremena za takvo sto, a ja s uredjajem nisam radio otkad sam ga slozio, nekih tri godine. A treba povremeno raditi kako bi se ostalo "u kondiciji", jer ima velike mogucnosti. Ja ni svoje lampe ne mjerim na tome, jer mi se ne da... Ubacim ih u pojacalo, izmjerim anodne i katodne napone, i izracunam struju. Ako je to OK, jos poslusam lampe u radu, i to je to... Brzo i jednostavno. Ovaj tracer moze svasta, ali moras ga cesto koristiti da bi mogao efikasno raditi s njim. Meni je bilo izazov napraviti ga, a ne mjeriti s njim... 
|
Ma to je bilo više onako, razmišljanje na glas. Ionako još ne hodočastim po domovima niti zovem k sebi. Barem dok ne stigne Sputnik.  Kao i dosta zagrepčanaca u sezoni, vikendima sam često na Krku, pa se možda jednom javim u prolasku...
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.veljača.2021 u 18:43 |
Edison napisao:
Nije. Onaj je bio eloksiran, a jedna strana je imala plasticnu samoljepivu zastitnu foliju. Taj je bio 3mm debljine. |
Trojka ipak? Davno bilo (prije nekih 12-13 godina) i toliko safta mi iscijedio da sam ga zapamtio debljeg.
Editirao Apparatus - 18.veljača.2021 u 18:44
|
|
 |
ear_drum
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.veljača.2021 u 18:25 |
Moj ion je lijepo radio s Lightspeed attenuator-om. Bas je bio osobito cist. Jedino, u toj kombinaciji sustav je razotkrivao sve mane losih snimaka. Ak neko da ok ponudu, mogu to i prodati, stoji mi kao višak.
|
 |