Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Zmajz
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.travanj.2019 u 11:55 |
Točno 10 godina nakon što sam se ja rodijo!
|
Vedran The Zmaj
|
 |
Kabel
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.travanj.2019 u 12:27 |
A ja stariji od žice godinu i pol Jedan moj frend živi blizu bakice, a zna da mene zanimaju takve stvari, i dalje je išlo lako @Gašo, da,lakirana je.. koristiti ću Cardasovu metodu lem kupke @ api, važno ja da je po JUS-u, onda nije bilo zajebancije, goljak je uvijek rado primao nove
Editirao Kabel - 02.travanj.2019 u 12:30
|
Revox cd221 Pathos Converto mk2 Sbooster,Marantz NA11S1, Marohei MLP-1, NAT Magnetostat reference SE,Accuphase p350, NAT Magma New,Kinesis ,Marohei UNA 2,SF Concerto Home,Marohei-cables Statement
|
 |
Mr_Scorpio
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.prosinac.2019 u 16:06 |
Eto jednog zanimljivog filmića za sve one koji su uvjereni da su
strujni kabeli namijenjeni i prodaju se samo radi šišanja naivaca s viškom love. Dubravko Novosel, palac gore i naklon do poda za ovo!
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.prosinac.2019 u 16:14 |
cool! taj instrument košta soma jura 
|
prava hifa čini te gladnim muzike
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.prosinac.2019 u 16:54 |
Nek kosta.
A Dudo je izvrsno odradio posao ispred kamere, opusteno, kao profesionalac.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Neotech SOCT-18 TP, ATC SCM 19 V2
|
 |
Dorian
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.prosinac.2019 u 17:34 |
Mr_Scorpio napisao:
Eto jednog zanimljivog filmića za sve one koji su uvjereni da su
strujni kabeli namijenjeni i prodaju se samo radi šišanja naivaca s viškom love. Dubravko Novosel, palac gore i naklon do poda za ovo!
|
To sa filmica ukljucujuci i smjesan instrument je toliko neozbiljno da je doslovno u rangu onih utikaca koji se stave u uticnicu pa kako reklama kaze vise nema potrosnje, tisuce ljudi je nasjelo na tu reklamu i kupilo, jasno mudro sute i ne priznaju da su to kupili, ovo je jos bedastije od toga, mogli su bas na taj smjesni instrument staviti neprozirni poklopac da se ne vide prastari dil chipovi za jedva upogonit display, a kamoli spektralno analizirati valni oblik napona ili bilo koji parametar i sto bi te brojke znacile, jednostavno ne vjerujem da itko tko se smatra odraslim i ima poslovnu sposobnost moze na ovo nasjesti, ako nista drugo pa bar proguglati i vidjeti kakva je aparatura potrebna za spektralnu analizu, vristim od smjeha doslovno.
|
P5 Power Plant, DirectStream DAC, BHK Signature Pre, Stellar phono, BHK250, Dynaudio Confidence 5, Hitachi FT-007
|
 |
Dorian
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.prosinac.2019 u 18:36 |
zed_alive napisao:
cool!taj instrument košta soma jura  |
To se cak ne moze ni nazvati instrumentom, otprilike sve skupa i pcb i kutija tesko da vrijedi vise od 30eur, evo kaj unutra ima, nekoliko operacionih pojacala najjeftinijih, modul sa display-em red velicine 2-3eur, trafo, neki jeftini microcontroler sve se vidi na linku.
|
P5 Power Plant, DirectStream DAC, BHK Signature Pre, Stellar phono, BHK250, Dynaudio Confidence 5, Hitachi FT-007
|
 |
glava
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.prosinac.2019 u 18:55 |
Pa kako ja ne znam za taj uređaj...ima na ebayu neki po 50 funti al druga marka. Gledajući Dubravka naletio sam na Youtubu di preko Isotekove letve smetnje padaju na 006 . Strujni Venom je na 022, obični kabel na 600injak...
|
Sonos connect, Metronome LePlayer 2s, Sumić BH2 strujni i interkonekt, McIntosh MA9000, Kubala Sosna Fascination, Serafino Tradition
|
 |
Dorian
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.prosinac.2019 u 19:07 |
glava napisao:
Pa kako ja ne znam za taj uređaj...ima na ebayu neki po 50 funti al druga marka. Gledajući Dubravka naletio sam na Youtubu di preko Isotekove letve smetnje padaju na 006 . Strujni Venom je na 022, obični kabel na 600injak... |
bez ovako necega nema uopce govora o nekom smislenom mjerenju
|
|
 |
ilimzn
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.prosinac.2019 u 19:13 |
Dorian napisao:
zed_alive napisao:
cool!taj instrument košta soma jura  |
To se cak ne moze ni nazvati instrumentom, otprilike sve skupa i pcb i kutija tesko da vrijedi vise od 30eur, evo kaj unutra ima, nekoliko operacionih pojacala najjeftinijih, modul sa display-em red velicine 2-3eur, trafo, neki jeftini microcontroler sve se vidi na linku.
| To bi svakako znacilo da bi ti to mogao napraviti znacajno jeftinije, ukljucujuci software za mikrokontroler, zar ne?
Editirao ilimzn - 06.prosinac.2019 u 19:14
|
 |