Snimak je navodno s Jugotonove master trake....ali....kako je snimljen/digitaliziran/uploadan na jubito, poznat kao sprdačina kvalitete zvuka,ostaje da nagadam.
Na pocetku snimke se jasno vidi prst koji pokrece magnetofon i skljoc tipkr play.....znaci snimano je mikrofonom.
Kako je uopce u takvom lancu moguce dobiti zvuk koji zvuci ugodno?
Meni zvuci korektno,odlicno cak za jubito i nacin snimanja (ako to nije namjestena laz), ali nisam bas toliko impresioniran apsolutnom kvalitetom kao mnogi komentatori.....pa cisto da provjerim jesam lud ja ili oni
Drugi tip glazbe (ovaj put italo ,defecato & dejure elektronika), ista baza. Traka-škljoc-solidan sound. S time da je ovdje bilo i rezanja i lijepljenja,prilično.
Super zvuci za yt, da. A ako nekoga veseli laganje po internetu, u vidu laznih aploudanja, samo naprijed. Mene bas briga. Svaka budala svoje veselje. Btw, prodavao se i Kraftwerk tape po netu. Ne sjecam se jel to OVDJE netko obavio ili sam vidio drugamo. Vlasnik je iz Slovenije, ako me sjecanje sluzi...
Snimak je navodno s Jugotonove master trake....ali....kako je snimljen/digitaliziran/uploadan na jubito, poznat kao sprdačina kvalitete zvuka,ostaje da nagadam.
Na pocetku snimke se jasno vidi prst koji pokrece magnetofon i skljoc tipkr play.....znaci snimano je mikrofonom.
Kako je uopce u takvom lancu moguce dobiti zvuk koji zvuci ugodno?
Meni zvuci korektno,odlicno cak za jubito i nacin snimanja (ako to nije namjestena laz), ali nisam bas toliko impresioniran apsolutnom kvalitetom kao mnogi komentatori.....pa cisto da provjerim jesam lud ja ili oni
To što se cuje škljoc ne znaci da je zvuk pjesme sniman mikrofonom. postoji motaža.
Dal je glazba uopce s trake ili je sve zayebancija, to necemo nikad saznati.
Stavio Bakić u Barakuda bar,Jest čovjek znalac,ali zasere sve sa mumljanjem,u smislu;oh yeah(to mu je omiljeno)m-da ovo košta toliko(koga briga) Uglavnom ne bi mi se puno skrasio u emisiji,ali hebi ga zna sve o muzici onoga doba.Ovo me izbacilo iz cipela zbog Ricka Wakemana i svirke.
Vi ne možete objavljivati nove teme Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete editirati svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi