CitirajOdgovorTema: prijenosni zvučnik Objavljeno: 28.studeni.2018 u 13:06
Ajde društvo neka preporuka ili iskustva ali da nije ko kajgana Sv. Petra, treba nam neki prijenosni zvučnik za sportsku dvoranicu, ono da se zvukom baš ne izgubi u prostoru cca 20x15m...namjena je isključivo kao background pri vježbanju (treniniranju) 20-tak osoba...
ma tražim nešto aktivno s mogućnošću spajanja mob-a, naj jednostavnije bluetooth-om, max 1000-2000kN, samo da drnda, tipa jbl extreme možda...ne mora bit tako opremljen, vodootporan čak ni lijep ne mora bit...
Za istu namjenu sam si kupio Sony XB30 model, podržava se što si naveo, djelomično vodootporan, košta ispod 1000 Kn (ovisno o akciji 800-900) , baterija mu dugo traje i što je najbitnije može svirati dosta glasno i ima solidan zvuk, robustan je. Iznenađujuče koliko basa izađe iz tako malog zvučnika. Znači koristim ga kao ti u dvorani kad se trenira ples pa je bitno da se dobro čuje i zato ti ga preporučujem. Koristio sam ga u manjim salama tipa 15 x 5 m , ali i u pravo valikoj sportskoj dvorani i nije bilo nikakvih problema. Znači za ovo što ti treba savršen.
Thnx Tihomir, evo jučer i danas sam testirao JBL Extreme u većoj Inu manjoj dvorani i isti je i “pre glasan” za naše potrebe, tako da je bolja polovica valjda naručila ( Božo ima svega pa je nakon kupnje RP-3 dobila i neki popust na JBL) JBL Charge 3 koji je po mjerenjima za 1,5 dB tiši od extrema a u startu više nego duplo jeftiniji...
Vi ne možete objavljivati nove teme Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete editirati svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi