Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
alexatpos
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.prosinac.2018 u 23:20 |
Apparatus napisao:
Hvala, probat ću koliko ove godine. Ovih ću dana imati prečeg posla: naslušavanje faking strujaša. |
Sto je najgore, vjerojatno ti je originalni strujas od krella bio izvrstan (meni je bio)...pa ga probaj naci negdje u potoku...ili staglju...ili kokosinjcu....ili gdje god vec vi 'tamo gore' drzite stvari...smile
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 07:50 |
Kod frenda je na Krell KSA100S i nije ni po čemu poseban. Klasična shupatckha industrial vulgaris geometrija s bezveze žičurdama (pocinčani licna bakar) ogromnog presjeka. Kad bih negdje i našao kokošinjac, ne bih gledao unutra jer bi me bila frka da ne ugledam tebe kako sjediš na vlastitim yayima. Smile.
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 07:51 |
zuti mrav napisao:
Volumio vs Daphile, kakva je tu dvojba!?? |
Moja, realna i trenutna.
|
|
 |
amigo
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 08:52 |
ZlyM napisao:
I na prvu ne očekuj wow efekt kao sa Daphile, ali daj mu šansu bar 7 dana, pa onda donosi zaključke. Trebalo bi biti dobro.
|
Je, ja sam radi toga wow efekta i otvorio temu Daphile, ali sam se brzo i oladio. Nema sumnje da će se i Appy oladiti od Daphile, ako nečemu drugom da šansu.
|
|
 |
amigo
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 08:53 |
Btw. Appy, koji strujaši su u pitanju?
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 09:19 |
amigo napisao:
Je, ja sam radi toga wow efekta i otvorio temu Daphile, ali sam se brzo i oladio. Nema sumnje da će se i Appy oladiti od Daphile, ako nečemu drugom da šansu. |
Na Daphileu sam dvije i pol godine i dao mi je bezbrojne sate guštanja. Tako da ga neću olako škartirati. A hoću li se ohladiti ne znam. Upravo skinuo Volumio i krećem.
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 09:22 |
amigo napisao:
Btw. Appy, koji strujaši su u pitanju? |
Nisam ih još dobio, ali valjda Nordost, Silrech, AQ... Do 3kkn retail. Znam da će to biti proces i da me čekaju muke po strujašima. Ovo sad radim tek da čujem ima li to meni uopće ikakvog smisla.
|
|
 |
MATIJA
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 10:24 |
ajde baš i mene zanima to sa strujašima, svojevremeno smo radili testove kod prijatelja i svaki strujaš koji je priključio donio je nešto svoje i čujno bio različit od prethodnog, između ostalih bilo je tu i Sumića i još nekih u toj cjenovnoj gami, valja napomenuti da je prijatelj na repu elektro distribucijske mreže s pretpostavljam brdom smeća u istoj i varijacijama u naponu ovisno o ukupnom opterećenju cjelokupne mreže do njega. Pokupio sam te žice doma i priključio ih u svoj sistem, za razliku od njega kod mene je situacija takva da od TS imam 150mm2 kabel cca 200m do SSRO-a ispred kuće pa od njega 50mm2 cca 20m do mog KPO-a (jedini na tom izlazu). Kod mene ti strujaši nisu donosili značajnije promjene u sistemu u odnosu na DIY koje koristim odnosno nism vidio smisla u investiciju nadogradnje strujaša i ako su ovi fabrički ljepši  ...oba sistema su približno istog cjenovnog ranga.
Editirao MATIJA - 05.prosinac.2018 u 10:25
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 12:07 |
Da, jasno ko pekmez... Pokrenuo Volumio sa USB stika i na plazmi ugledao sučelje. Reko eto me. Kad ono kita. Ne vidi mi interni SATA HDD s mjuzom. On bi NAS i samo njega traži. Kad ga ne nađe (jer ga nemam) stoji ko tele i kamo god kreneš nigdje ne nudi opciju odabira mojeg HDD-a kao mjuzik lajbrerija. Jel on glup ili sam ja?
|
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.prosinac.2018 u 12:34 |
Trebaš pustit Volumio uključenog dok prvi puta ne isčita i evidentira muzičke fajle, za što ti treba neko vrijeme - dok ne smjesti u svoju evidenciju stablo muzičkih fajlova, ne vidiš kitu. Folderi se počnu pojavljivati kako ih Volumio isčita u cijelosti.
|
 |