Čini mi se da je u seriju sa visokotoncem stavljen kond 4.7uF i na njega u paralelu 2+1 malih žutih koji se uključuju ili isključuju preklopnikom na stražnjoj strani kutije. Vrijednosti tih malaca ne znam, čini mi se da je barem jedan preko jednog uF a za ostale ne vidim zbog vezica. To sam mislio promjeniti jednim boljim kondom od npr 5.6uF. Po shemi je pred basom zavojnica 1mH, po preporuci konstruktora 10 ili 12 AWG po mogućnosti folija, u kutiji je 1.2mH tanje žice i vjerojatno većeg otpora pa me zanimalo mijenja li to što i vrijedi li staviti novu zavojnicu.
Pred basom su otpori po dva u paraleli, a u kutiji jedan manje vrijednosti. Kužim matematiku ali me zanimalo ima li kakve razlike da se ipak stave po dva u paralelu.
Moram ionak zvadit skretnicu van jer je svaka pločica pričvršćena samo jednim šarafom za stražnji dio pregrade, a ostala tri čoška lelujaju.
Nisam uspio uhvatiti vremena pošteno ih ispregledat i poslušat, stoje sa strane i čekaju godišnji, a ono kaj sam nabrzaka poslušao je ugodno al malo tanašno dole, čini mi se da ima ozbiljan roll off već od 100 i više Hz.
Moram još zvadit drivere da pogledam da nisu kanali zadavljeni sa previše materijala, samo da smislim kak da ih odljepim od kutije bez štemajzla (nemam pojma s čim su zadihtani uz kutiju i koliko je to jako zaljepljeno)
U svakom slučaju hvala na savjetu