Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
kuzma
Super Aktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tool Fear Inocolum Objavljeno: 31.kolovoz.2019 u 12:10 |
Pokušavam doć do albuma ali vlada totalni kaos. Da li je neko uspio nabavit cd limited edition i po kojoj cijeni? Koliko vidim cijena je narasla od 90 € do preko 1000 na Amazon.
|
 |
glava
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.kolovoz.2019 u 12:31 |
179 dolara je na Amazonu cijena. Gledam u čemu je baza, jel su možda izdali 10ak primjeraka pa je CD tako skup. Vidim da uz CD dobiješ neke điđe tipa hd disk, zvučnike od 2 wata itd. Mogli su uz CD dijelit Ferarije pa bi cijena bila parstotisuća eura...
|
 |
kuzma
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.kolovoz.2019 u 18:10 |
Baš gledam na Amazon.de. Od 80 do 166 eura. Svašta al kolko sam shvatio normalnog izdanja neće ni bit. Samo download. A na cdu nema 3 stvari,malo čudna politika promocije.
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.kolovoz.2019 u 23:27 |
Kad se umoriš od pitanja i nagađanja, ostaje nepodnošljiva mogućnost skidanja za nula €.
|
|
 |
moog
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.rujan.2019 u 00:25 |
Apparatus napisao:
Kad se umoriš od pitanja i nagađanja, ostaje nepodnošljiva mogućnost skidanja za nula €. |
E, ne moze. Blazena "moramimatoriginal" bolest. Btw, neki momak kupio pa slao video otpakiravanja okolo, ima mini televizija unutra. Majkemi. Ekran i gledaj. Jel samo Htv 1 2 3 4 nudi ili i ostale programe, ne bih znao.
|
I'm a Blackstar ✴
|
 |
kuzma
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.rujan.2019 u 09:46 |
Kupim cd i ripam sam. Ne sve,samo ono što mi se sviđa. Slično kao što neko kupuje ploče,download i stream me ne zanimaju. Jednostavno volim posjedovat glazbu u fizičkom izdanju. CD player više nemam samo pržilicu. Tool je jedan od mojih omiljenih bendova i imam sva njihova studijska izdanja osim ovog. Ali mislim da su ovaj put malo pretjerali s tim limited edition izdanjem.
|
 |
moog
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.rujan.2019 u 10:12 |
Bit ce i gore, sto se pretjerivanja tice. Industrija odavno ide u tom smjeru. Sad i Floydi izlaze, eto najave za 15, 16erostruki box, tako nesto. A pukli unutra zadnja 3 albuma, 5,6 dvd-a i isto toliko bluray-a, sa ISTIM materijalom. Ma bravo. Ima smisla totalno. Aha. Sve je meni i nama svima jasno, k tome i volim bend, ali nije normalno u koje stratosfere se otislo.
|
I'm a Blackstar ✴
|
 |
kuzma
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.rujan.2019 u 10:25 |
Čekaš 13 godina da objave album i onda ti isporuče ovo deluxe limited što li već izdanje. A standard verziju ne. Svaka čast za artwork ali pretjerano.
|
 |
moog
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.rujan.2019 u 03:06 |
Ma. Sreca nasa da to vec SVI ne rade. Jer cd-e sad valjda kupuju striktno ljubitelji, za razliku od lp-ja, tako da jos i dobro prolazimo, ako mene pitas... Jel ti se barem svidio album?
|
I'm a Blackstar ✴
|
 |
kuzma
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.rujan.2019 u 06:39 |
Nisam još stigao preko vikenda. Skinuo sam ovu digitalnu verziju s 3 dodatne stvari.
|
 |