Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
tatamata
Hiper aktivan
grnčarija rules
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.listopad.2019 u 20:05 |
Gašo napisao:
Cek, ne kuzim, da je bio dac mogao bi reci kak ti zvuci ukupno, a ovak s gramofnom ne mozes? A sustav je svejedno pozencijalno vrhunski. Intrigatno, nema kaj. |
Sustav je doista dobro svirao, rekao bih i odlično pred kraj. Po mom mišljenju mogao je i još puno bolje. Kako to? Pa evo, pregledao sam pažljivo zvučnike, pa pojačalo, pa gramofon. I onda sam slušao. I sviralo je odlično. Sad dolazi onaj pasus Deve "stariji i iskusniji gramofondžije su imali neke male zamjerke". U
razgovoru sa Devom rekao sam mu da sistem vjerojatno može još bolje
raditi sa pažljivije odabranom tj. boljom zvučnicom. Vidio sam da se
radi o stock zvučnici entry level klase i da bi izbor bolje zvučnice
sigurno podigao ukupan dojam. No i sa zvučnicom od dvjestotinjak kuna je
sistem je radio sjajno. Naslušao sam se raznih zvučnica i ovom sistemu
je da bi radio briljantno falilo upravo ono što dobru zvučnicu razlikuje
od prosječne. To svoje mišljenje sam prenio Devi, Devo vama, a ti evo ostaomalo
zbunjen. Pri pažljivom slušanju iz ukupnog zvuka sistema se ipak daju
razlučiti kao se ponašaju zvučnici, kako svoj posao odrađuje pojačalo, a
kako zvuči prosječna zvučnica i koji su joj limiti. Šteta što
to pojačalo i zvučnike nismo čuli u boljem svjetlu, jako sam sklon
Devinoj ocjeni da je potencijalno vrhunski što vjerojatno i jest. Da
ne pričam o tome da sam puštao pomno odabrana vrhunska izdanja iz
Denzine kolekcije a da nisam imao osiguranu ni četku za čišćenje ploča a
kamoli za čišćenje igle. Šlamperaj.
No na
stranu sve to, otišao sam sa sastanka sa mišljenjem da je Pathos top
integrirac a da novom uratku Dynaudia mogu samo skinuti kapu.
|
prava hifa svijetli u mraku.
|
 |
goran st
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.listopad.2019 u 21:55 |
 bravo Zac,odlican osvrt!
|
MNK-VOLE GRADELE SPLIT 2007 Opera Seconda / Pathos Logos / Slime Device Transporter / Project Carbon / H/K AVR255 / JBL SUB 250 / MIT Terminator 2 biwire / XLR HD audi&power cabels by Flikoman
|
 |
Devo
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.listopad.2019 u 15:11 |
Gašo napisao:
Cek, ne kuzim, da je bio dac mogao bi reci kak ti zvuci ukupno, a ovak s gramofnom ne mozes? A sustav je svejedno pozencijalno vrhunski.
Intrigatno, nema kaj. |
DAC nitko nigdje ne spominje, sa "gramofnom" niš nije ni sviralo, sistem je vrhunski, kaj god mi ovdje trkeljali, a to kaj ne kužiš ti je direktna posljedica toga kaj te u Klubu nikad nema. Nisi bio na slušanju, a sad bi tu razglabal, a o čemu, molim te...intrigantno, kaj ne!? Hvala Tatamati 
|
...enlightened... ...THE HEART OF MUSIC...
|
 |
Devo
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.listopad.2019 u 15:22 |
Sad tek vidim da i nisam nigdje napisao nešto poput "potencijalno vrhunski" tak da je to ustvari krivo shvaćeno jer bi to značilo da u stvari može biti i da nije vrhunski sustav. Napisao sam "ogromnog potencijala" što bi značilo da može i još puno bolje svirati nego kaj smo ga mi slušali, uostalom, Žac je sve rekao.
|
...enlightened... ...THE HEART OF MUSIC...
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.listopad.2019 u 01:40 |
Nema me u klubu iz vlastitih razloga i obaveza, i odavno sam napisao da u klubu nista ne vuce na sudjelovanje u istom jer nema baš necega sto bi me privuklo tamo. Ako moram do kluba da bi vidio neke ljude, stare poznanike, znaci da nema ionako volje da se i privatno druzimo i neobavezno brbljamo, pa cemu to forsirati u klubu?
Podrzavam i dalje da u klubu osim pregršt prezentacija i pokojeg koncerta budu odrzani paneli i diskusije o temama koje zele sudionici kluba. Takve manifestacije dobro dođu u popunjavanju znanja i iskustva, uz same prije navedene prezentacije, zapravo smatram da bi paneli bili odlicni za daljnu nadopunu znanja i iskustva svakog tko se zeli baviti ovim hobijem.
Bilo je u klubu mnogih znalaca, al ne dolaze vise iz razloga slicnih mojima, pa mozda nebi bilo lose da aktivni clanovi kluba prodiskutiraju zasto je tome tako.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Neotech SOCT-18 TP, ATC SCM 19 V2
|
 |
soundnewsdino
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.listopad.2019 u 10:31 |
Devo napisao:
Gašo napisao:
Cek, ne kuzim, da je bio dac mogao bi reci kak ti zvuci ukupno, a ovak s gramofnom ne mozes? A sustav je svejedno pozencijalno vrhunski.
Intrigatno, nema kaj. |
DAC nitko nigdje ne spominje, sa "gramofnom" niš nije ni sviralo, sistem je vrhunski, kaj god mi ovdje trkeljali, a to kaj ne kužiš ti je direktna posljedica toga kaj te u Klubu nikad nema. Nisi bio na slušanju, a sad bi tu razglabal, a o čemu, molim te...intrigantno, kaj ne!? Hvala Tatamati  |
Ovo "ti je direktna poslijedica toga kaj te u klubu nikad nema"....mi zvuči kao i ono "nema te nikad u crkvi" Odma se osjećaš se posramljeno.. 
Editirao soundnewsdino - 11.listopad.2019 u 10:32
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.listopad.2019 u 12:15 |
Klub je otvoren za sve i svatko tamo zalazi ili ne zalazi iz svojih razloga.
Osobno ne osjecam posljedice toga sto ne dolazim, ali rado cu doci ukoliko me nesto privuce.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Neotech SOCT-18 TP, ATC SCM 19 V2
|
 |
soundnewsdino
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.listopad.2019 u 18:07 |
Gašo napisao:
Osobno ne osjecam posljedice toga sto ne dolazim, ali rado cu doci ukoliko me nesto privuce.
|
Ma naravno. Stavio sam smajlić...evo opet...  Naravno da ne osjećaš poslijedice. No malo "po prstima" zbog neažurnosti se podrazumjeva... 
|
 |
Solo
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.listopad.2019 u 21:32 |
soundnewsdino napisao:
Gašo napisao:
|
Ma naravno. Stavio sam smajlić...evo opet...  Naravno da ne osjećaš poslijedice. No malo "po prstima" zbog neažurnosti se podrazumjeva...  |
Iskreno, zapazim tvoj upis na klupskim temama sa vremena na vrijeme zadnjih par godina... I nisam jedini. I stvarno ne kužim što te pokreće na takav cinizam i podhebavanje...Koliko meni je poznato u klubu te nije bilo bar minimalno 10-ak godina osim koliko se sjećam na prezentacije partnerske HD multimedije i eventualno kojeg posjeta usput više... I svaki upis i komentar je isti, takav kakav je i ovaj. Ponajmanje imaju veze s aktualnom prezentacijom. Čovjek bi si čak pomislio da si upućen u rad kluba. Za nekoga tko je bio i počasni član kluba baš si super.
Editirao Solo - 11.listopad.2019 u 21:46
|
Timbral listening
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.listopad.2019 u 21:46 |
Hm... A za neupućene, što znači rad kluba? Koliko vidim, svodi se manje-više na marketinške prezentacije...
|
 |