Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Denza
Hiper aktivan
7 of 9
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.studeni.2019 u 16:51 |
...
Editirao Denza - 18.studeni.2019 u 16:53
|
Disconnected from the collective
|
 |
Denza
Hiper aktivan
7 of 9
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.studeni.2019 u 16:53 |
Carlito napisao:
Prvi put sam bio u klubu, i moram priznat da me žamor živcirao.Mislio sam da ekipa dolazi slušat a ne blebetat...ali dobro... Zvuk detaljan ali mekan...falilo mi je mesa kako na tihim tako i na glasnim dionicama. Mislim da to treba staviti na puno potentnije pojačalo. Šteta kaj nije ekipa dofurala onaj D'agostinov integrirac kaj su razvozili po sajmovima, pa da usporedimo.
|
"Ekipa" su clanovi kluba, entuzijasti, zaljubljenici u ovaj hobi... ili ti nekoliko ljudi koji su pro bono pripremili klub (dovukli cugu, stolice, hifu, počistili i dogovorili sve sa distributerom etc.) kako bi oni sami ali i ljudi poput tebe imali priliku setupirati i cuti hifu, te osjecati se ugodno i dobrodoslo. Zao mi je za žamor (zna zasmetati), ali eto tako je to sa ljudima. Ne možeš im svima objasniti i sve ih naučiti...
|
|
 |
Carlito
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.studeni.2019 u 09:50 |
Denza nisam mislil niš loše, samo sam krenuo od ideje da su " clanovi kluba, entuzijasti i zaljubljenici u ovaj hobi" došli stvarno čuti setup...Respect za trud i vrijeme, a cugu je mogel distributer dofurat...
|
Primare A30.2&PRE30, Sumić, McIntosh D150, CA 840C, Golden Ear Triton five
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.studeni.2019 u 09:53 |
nakon tol'ko vremena slušanja i toliko sustava i slušancija iza sebe, vjerujem da se iskusniji dugogodišnji članovi više vesele međusobnom druženju nego slušanju xxx-tog setupa. to ti je tako...
|
 |
Denza
Hiper aktivan
7 of 9
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.studeni.2019 u 19:21 |
zed_alive napisao:
nakon tol'ko vremena slušanja i toliko sustava i slušancija iza sebe, vjerujem da se iskusniji dugogodišnji članovi više vesele međusobnom druženju nego slušanju xxx-tog setupa. to ti je tako... |
Prevario bi se;)
|
|
 |
Denza
Hiper aktivan
7 of 9
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.studeni.2019 u 19:24 |
Carlito napisao:
Denza nisam mislil niš loše, samo sam krenuo od ideje da su "clanovi kluba, entuzijasti i zaljubljenici u ovaj hobi" došli stvarno čuti setup...Respect za trud i vrijeme, a cugu je mogel distributer dofurat... |
a ja se isto upuštam...
|
|
 |