Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Darco
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.travanj.2020 u 10:21 |
Gašo napisao:
Nebrojeno puta su ljudi trazili ovdje savjet al su zapravo navijali da netko napise potvrdu onog sto su si vec zacrtali. Internet je pun informacija, svakakvih, od svakojakih likova. Ne kazem da smo tu jedino u pravu, al eto, ja ne znam kakvog su ti Focali karaktera, ne znam sto ti preferiras u zvuku, ali tako ni ne mozemo davati savjete.
|
Sve ok i zaista sam zahvalan. Da sam zacrtao nesto onda ne bih dao ovu listu od nekolicine pojacala  . Informacije su necije iskustvo, a preference ljudi su različite, te je tesko to uskladiti. Ali se na kraju uvijek uspije nekako isfiltrirati i naći zajedničku granu 
|
 |
Darco
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.travanj.2020 u 10:22 |
zed_alive napisao:
aha, DAC ti nema SPDIF ulaz...
|
Tako je. Samo usb type B. Znači sa spdif karticom izbacujem Supersonic DAC
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.travanj.2020 u 10:54 |
Da, izbacujes, ali nije problem u tom DACu, nego RPievom USBu.
Ako uzmeš amp s DACom, poput Cyrusa, onda je bolje tutnut u njega spdif i tako potpuno zaobici faking USB
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Acoustic zen-Satori, ATC SCM 19 V2
|
 |
hudo
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.travanj.2020 u 11:47 |
Imao nekoliko Focala, i meni Naim uopce ne pase (timbar i gornji dio spektra), iako su ista firma i prezentiraju ih u kombinaciji na raznim sajmovima. Ali to ne znaci da se tebi taj karakter zvuka nece svidjeti, a sigurno je da Naim odlicno kontrolira male i velike Focale.
|
Pi2AES RoPieee - Yggdrasil / Music Hall 7.1 - PrimaLuna Prologue Prem pre - Pass XA30.5 - Focal 1028be
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.travanj.2020 u 11:54 |
To sto se neke firme mrđaju ne znaci da su zvukom kompatibilne. Ne moram objasnjavati zasto firme ulaze u razne koncerne.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Acoustic zen-Satori, ATC SCM 19 V2
|
 |
Darco
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.travanj.2020 u 12:48 |
Gašo napisao:
Da, izbacujes, ali nije problem u tom DACu, nego RPievom USBu.
Ako uzmeš amp s DACom, poput Cyrusa, onda je bolje tutnut u njega spdif i tako potpuno zaobici faking USB
|
Ok, budem onda išao u tom smjeru po pitanju RPia, a DAC iskoristiti za drugi source. Kad vec spominjes Rpi, koji SW koristis? Volumio nije loš, ali ga jebe što nemreš baš izbrisati neke foldere ili stvari u folderima (vrati h nakon nekog vremena).
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.travanj.2020 u 15:04 |
Volumio, zvucno najbolji.
|
|
 |
Darco
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.travanj.2020 u 11:03 |
Evo, do lipnja (plan kupnje) će proći još dosta štiva.
Evo jedan koji zadovoljava sve nove feature virtualnog svijeta u kojem živimo.
Marantz PM7000n Nekolicinu reviewsa pogledao, malo komentara...i normalno, morat ću isprobati sa zvucnicima sam zvuk, ali evo jedan pristojan review u kojem su koristili Focalove zvucnike (ok, nisu ovi moji već samostojeći, al ipak)
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.travanj.2020 u 12:49 |
reviewima vjeruješ, Darko? to je otprilike ko da vjeruješ u vilenjake...
|
kupujem tehnički ispravni audio
|
 |
goran st
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.travanj.2020 u 13:04 |
Sto ne postoje vilenjaci? 
|
MNK-VOLE GRADELE SPLIT 2007 Opera Seconda SE / Pathos Logos / Slim Device Transporter / Project Carbon / H/K AVR255 / JBL SUB 250 / MIT MH-750 biwire / XLR HD audi&power cabels by Flikoman
|
 |