Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.kolovoz.2020 u 12:13 |
Lako, baterijom 1.5V , ako nema oznaka. Stara fora, nema filotzofije.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Acoustic zen-Satori, ATC SCM 19 V2
|
 |
donkimizer
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.kolovoz.2020 u 14:48 |
bepone napisao:
bivsi
vlasnik mi je govorio da je stavljao mundorfa za visoke , da li je on
krivac..? tamo je na skretnici mundorf, ali da li je on zice premjestao ,
inace ZUTA i BIJELA su za + i - pa je lako fulat.
ugl vratio kako treba, sad me zanima da li ono ca sam ja slusao kao da je "falilo visokih" je bila ova rupa..sigurno sam nesto dobro nanjusio 
|
Nije loše uopće. Invertirana nula mi je preplitka, zanima me jel im to tako napravljeno ili si fulao dizajnersku os. Ako imaš volje, obrni opet visokotonac pa nađi vertikalno gdje se nalazi najdublja nula (pretpostavljam negdje između visokotonca i srednjetonca), pa onda opet vrati visokotonac na normalu i tamo izmjeri direktni odziv. A možeš i prikazat distorzijski graf da vidimo jel imaš onu rezonancu u wooferu. (no za to ćeš morat u sobi izmjerit).
Editirao donkimizer - 20.kolovoz.2020 u 14:54
|
 |
donkimizer
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.kolovoz.2020 u 14:51 |
zed_alive napisao:
odnosno, kako odrediti koja je ispravni polaritet na pojedinom driveru (pretpostavljam da oznake na driveru ne postoje)?
|
Ima mjerenja, sve mu se vidi u impulsu. Ili ono kaj Gašo veli.
|
 |
bepone
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.kolovoz.2020 u 09:15 |
donkimizer napisao:
Nije loše uopće. Invertirana nula mi je preplitka, zanima me jel im to tako napravljeno ili si fulao dizajnersku os. Ako imaš volje, obrni opet visokotonac pa nađi vertikalno gdje se nalazi najdublja nula (pretpostavljam negdje između visokotonca i srednjetonca), pa onda opet vrati visokotonac na normalu i tamo izmjeri direktni odziv. A možeš i prikazat distorzijski graf da vidimo jel imaš onu rezonancu u wooferu. (no za to ćeš morat u sobi izmjerit).
|
zatukao sam mic tocno u centar ispred visokotonca.. mozda iman neke ideje s vremenom odvidat visoki da vidin ca je s tim zicama unutra  ali sam vec 250km dalje..
|
 |