Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Sveti_Ilija
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 13:19 |
Bowers većinom radi šrot, zvučnike koji obiluju detaljima na prvu a kasnije postaju zamorni međutim oni nisu glupi nego tako skaliraju svoje linije. Najlošija (najkreštavija) je kao detaljna pa ekipa kupi onako na prvu, što linije idu prema višoj i na kraju kad dođe serija 800 d3 zvuk postaje normalniji i onda se kupci bowersa čude kao gle kako je to prirodan zvuk - je prirodan za bowerse ali kad probaš neku drugu firmu to isto dobije za manje novca.
|
 |
THRESC
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 14:21 |
Bowersi "drže" cijenu,ali ovo je pretjearano za seriju 7.Kupio sam prije par dana CM8S2 za 1000€ i to je po meni,a i po drugima prihvatljivo.Naravno moraju bit u savršenom stanju za te novce.Ako se pak želiš malo i više protegnuti imaš i CM9 za 1300€ u savršenom stanju:
Meni nažalost boja nije odgovarala.
|
HrTom
|
 |
mesarcina
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 14:49 |
|
Dobar zvuk svima, a ne samo njima.
|
 |
Fantocci
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 15:00 |
Da su Bowersi šrot ne bi držali cijenu. Nisu ljudi u principu glupi pa da plaćaju previše, sve prije ili kasnije dođe na svoje mjesto.
|
 |
Damian
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 15:12 |
THRESC napisao:
Bowersi "drže" cijenu,ali ovo je pretjearano za seriju 7.Kupio sam prije par dana CM8S2 za 1000€ i to je po meni,a i po drugima prihvatljivo.Naravno moraju bit u savršenom stanju za te novce.Ako se pak želiš malo i više protegnuti imaš i CM9 za 1300€ u savršenom stanju:
Meni nažalost boja nije odgovarala. |
Ima ih ovdje za 5.800. Valjda nije za komad... ništ ne piše
Pa molimo iskustva iz prve ruke.  .
Editirao Damian - 26.veljača.2021 u 15:19
|
 |
Sveti_Ilija
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 16:10 |
Klikni u košaricu pa ćeš vidjet da je to komad samo nemoj to kupovat, zaboravi bowers osim ako ne kupuješ kućno kino
|
 |
popol_vuh
Hiperaktivan
čemu ?
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 19:00 |
Ja bih svakako uzeo u obzir ovo sto je Miljenko rekao ;).
|
 |
Sveti_Ilija
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 19:04 |
Još su jedni za prodaju na njuškalu baš maloprije izašli tu od kolege Georga sa foruma, e sad dal su to ti isti iz audiodreama ne znam
|
 |
Sten
Hiperaktivan
Nikad zadovoljan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 19:41 |
Damian napisao:
... Inače evo nekih "zanimljivih" koje sam bio pronjuškao: |
Ne vidim ja tu ni jedan zanimljiv, sve u svemu. Da mi je "frka" i da moram nešto uzeti u dan-dva za točno te novce, od ovog što je tu nabrojano uzeo bih već spomenuti SF, iako nisam ljubitelj Sonusa. Ove što nadmašuju budžet ne razmatram, jer ima još boljih zvučnika za još samo malo više, i tako u nedogled.
A i što netko reče, ako ti se i ne budu svidjeli, Sonusi su među najlakšima za prodati dalje. Pogotovo ovi "stariji" - drevene stranice, zakovice... klasika.
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.veljača.2021 u 19:53 |
Fantocci napisao:
Da su Bowersi šrot ne bi držali cijenu. Nisu ljudi u principu glupi pa da plaćaju previše, sve prije ili kasnije dođe na svoje mjesto. |
brandovi u hifi ne bi značili baš ništa, da ljudi nisu bedasti po prirodi. ovako imaš slučaj da ti nova firma koja nema baš nikakve veze sa prethodnim (originalnim) proizvođačem kupi brand i plati ga fajn, jer im se isplati. kak vele na engleskom...go figure 
Editirao zed_alive - 26.veljača.2021 u 19:56
|
kupujem tehnički ispravni audio
|
 |