Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Sveti_Ilija
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Objavljeno: 09.travanj.2021 u 12:35 |
Aparatuse, imaš loše pojačalo, pretanke kablove i lošu sinusoidu napona a i na roveru su ti hrđavi pragovi.
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Objavljeno: 09.travanj.2021 u 12:37 |
soundnewsdino napisao:
Hračkaona kao način života... ...Imao sam zadovoljstvo i privilegiju vremenom upoznati ljude iz biznisa za koje se može reći da su postigli dizajnerski i poslovni uspjeh u našoj branši te postali ime ili brand sami za sebe. Teško mi se sjetiti da sam od ikoga od njih čuo i natruhe pljuvanja konkurentske firme ili proizvoda. Vrlo su oprezni u takvim procjenama. ...
Svatko tko misli da se na tržištu može dugoročno opstati proizvodnjom loših uređaja, prevarama i prodavanjem "muda pod bubrege" u velikoj je zabludi. Konkurencija je brutalna i žestoka...
Uostalom momci pokušajte sami. Kako kažete recept je jednostavan. Kupci su glupi (ovce), otvorite firmu, sfrćite par kabela, lupite cijenu + 10 kEura i pričajte o brzini elektrona, neutrona, bozona i prodaja će ići kao luda. Gospoda punih džepova. Takav posao bi svakako bio veliki korak naprijed. Umori se čovjek vremenom od "obijanja" domaćih i stranih Njuškala... |
odgovaram drito, bez da sam pročitao ono iza. pa stvaranje branda i marketinški put je ključ do uspjeha. vrhunski proizvod neće uspjeti bez dobrog marketinga. a prosječni (dakle ne loš, ali ničim specijalni) će proizvod uspjeti uz vrhunski odrađeni marketing. pa ne bi se tolika lova uludo lupala u marketing po svijetu da sav taj novac ulupan u reklamiranje i stvaranje branda (opet, marketingom. što uključuje i takve stvari kao što su povoljne recenzije, jel) ne vrati i još donese zaradu
a sve skupa nema veze sa strukom
|
kupujem tehnički ispravni audio
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Objavljeno: 09.travanj.2021 u 12:46 |
Sveti_Ilija napisao:
Aparatuse, imaš loše pojačalo, pretanke kablove i lošu sinusoidu napona a i na roveru su ti hrđavi pragovi.
|
Ovdje je jedino netočno kablove, jer se kaže kabele.
Editirao Apparatus - 09.travanj.2021 u 12:48
|
 |
Sveti_Ilija
Hiperaktivan
|
Objavljeno: 09.travanj.2021 u 12:50 |
Bio je Šebalj kod Stankovića prošli tjedan pa ga je stanković pitao kako radi testove automobila i da li smije reći da je neki loš.
Šebaljev odgovor je jako zanimljiv i u biti je rekao ono o čemu sam pisao više puta no kolegi iz branše još uvijek "nije" najjasnije.
|
 |
dan the man
Hiperaktivan
Status: Online
|
Objavljeno: 09.travanj.2021 u 14:04 |
Marketinški odjeli su odavno postali važniji od inženjerije u velikim tvrtkama. Ništa čudnog tu nema.
Ne kažem da je to ispravno, ali valjda su skužili da priča bolje prodaje nego ono što je stvarno unutra.
Editirao dan the man - 09.travanj.2021 u 14:05
|
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Objavljeno: 09.travanj.2021 u 14:20 |
Uuu, danas sam dobio posljednji odgovor od njega.
Koji je ono datum danas? 😁
Mislim da smo, ste svi previše po 100000ti put trkeljali o strujnim kabelima.
Pošto sam još moderator, koji ne želim biti, al eto i admina boli kuka za ceo svet, pa ču staviti kljuć u bravu, jer ionako neće nitko plakati za ovom temom, a samo se natežete.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Acoustic zen-Satori, ATC SCM 19 V2
|
 |