Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
glava
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.studeni.2019 u 08:24 |
popol_vuh napisao:
Da, ne mogu to objektivno argumentirati, vise nekako da osobno niti imam interesa, a i "pretesko" mi je takve totalno osobne boli slusati. To mi je gotovo kao privatna stvar koja me se ne tice.
Slicno mi je i sa Bjorkinom Vulnicurom recimo. |
dobro... je malo teško slušat osobne boli zbog gubitka djeteta al Cave nije ni prvi ni zadnji.
Mahler je izgubio kćer pa je napisao Pjesme mrtvoj djeci. Verdiju su u dvije godine umrli dvoje djece i žena pa je nakon toga napravio svoje najbolje opere. Camilu Saint-Saensu su u dva mjeseca umrli oba djetete pa je nastavio radit...
To ti je život velikih dečki a ne slušanje Khanatea
|
 |
popol_vuh
Hiperaktivan
čemu ?
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.studeni.2019 u 22:30 |
Kindertotenlieder slušam i imam i nije mi to ista priča kao kod Cavea - kod Mahlera je tu više odmaka, poopćavanja, zato mi je to OK.
A inače, Mahlera slušam kad trebam predah od ozbiljne muzike poput Khanatea.
|
 |
moog
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.studeni.2019 u 00:19 |
Sad vidim gdje smo stali... Btw, preslušao sam Cavea, izolirao pomalo tekst i mogu reć da je dobar. Riječi su veliki dio ove ploče, pa je impossibile stavit vokal eliminator baš na sve, ali lijepa je to i na momente grandiozna cjelina, po mom mišljenju, te u popularnoj glazbi. No, ovdje sam radi novog Beck albuma - Hyperspace. Za uradak je bitno da ga je slagao i pomagao Pharell Williams, mag pop mjuze današnjice. Ugl, album me ostavio potpuno flat (Flatliners - dobar film) i nije me uzbudio u nijednom pogledu. Bo. Dobre sam volje i Beck mi zna bit poprilično ok, ali ovom albumu se više ne vraćam. E, da, generalno je sporijeg tempa. Za danas toliko.
|
I'm a Blackstar ✴
|
 |
zook
Hiperaktivan
mrzitelj malih skakutavaca
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.lipanj.2020 u 14:43 |
Da malo oživim temu... 19.06.2020 izašao je novi album Bob Dylan-a "Rough and Rowdy Ways" Rijetko kada sam ostao tako zatečen ali i oduševljen. Album je remek djelo. Naravno da su razlog textovi, ali je i glazbeno odličan - dobar bend, fino sviraju i ostavljaju Dylanu dosta zraka. A ako netko kaže da Dylan ne zna pjevati - neka posluša pjesmu Key West.
|
đez je limunada
|
 |
nino
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.lipanj.2020 u 14:53 |
zook napisao:
Da malo oživim temu...19.06.2020 izašao je novi album Bob Dylan-a "<span style="color: rgb51, 51, 51; font-family: "Graphik Web", Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 15px;">Rough and Rowdy Ways"</span> [COLOR=#333333" face="Graphik Web, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 15px;]Rijetko kada sam ostao tako zatečen ali i oduševljen. Album je remek djelo.</span>[/COLOR] [COLOR=#333333" face="Graphik Web, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 15px;]Naravno da su razlog textovi, ali je i glazbeno odličan - dobar bend, fino sviraju i ostavljaju Dylanu dosta zraka. A ako netko kaže da Dylan ne zna pjevati - neka posluša pjesmu Key West.</span>[/COLOR] [COLOR=#333333" face="Graphik Web, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 15px;]  </span>[/COLOR]
| Stvarno remek djelo, slušao ga danas treći put.
|
Creek Evo 50A /Audiolab M-DAC+ (Cardas Golden Presence XLR) /Marantz SA8003 (Chord Clearway coax) /Pioneer N-50 (Atlas Hyper Integra coax) /Sonus Faber Olympica I (Kimber 8TC)
|
 |
maltus
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.lipanj.2020 u 19:43 |
|
Samo glazbu slusam :)
|
 |
doro
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.siječanj.2021 u 14:43 |
|
Proac Response One SC,Atacama SE 24,Primare A30.1 MKII,Arcam HDA sacd CDS 50,Teac TN-300.
|
 |
Brico
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.siječanj.2021 u 15:14 |
Croatia Records, 2020.
|
*** DOĐE MI DA ODEM! ***
|
 |
zook
Hiperaktivan
mrzitelj malih skakutavaca
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.siječanj.2021 u 10:15 |
Brico napisao:
Croatia Records, 2020. |
Dakle, stvarno ne znam zašto je tako komplicirano napisati Wes Meets Trane Pogledajte kako se taj album zove na portalu crorec.net i na Tidalu:
|
đez je limunada
|
 |
popol_vuh
Hiperaktivan
čemu ?
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor