Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Apparatus
Best of the Best
Krelle
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 9 sati 52 minuta prije u 14:29 |
dan the man napisao:
Zanimao me taj odnos pass/d'agostino (krell) jer ih često opisuju dijametralno suprotnim. Valjda kako gdje legnu prema ostatku sustava?! |
Samo kratka naponena u vezi ovoga. D'Agostino Momentum uopće nisu balansirana pojačala (minus klema zvučnika mu je definitivno na općoj masi) niti imaju full regulaciju od ulaza do izlaza. Znači, ukoliko ih se uspoređuje s Krell FPB, u startu su inferiorni. Pa i nema što čuditi ako zvuče jako različito. Imao na grabi Momentum monoblok. Pretpostavljam da je Bibo spajao Momentum Integrated, a navedeno vrijedi i za taj amp. Naravno, jednako kao i za Momentum stereo izlaz.
|
|
 |
bibo
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 7 sati 12 minuta prije u 17:09 |
dan the man napisao:
bibo napisao:
dan the man napisao:
bibo napisao:
MATIJA napisao:
bibo...prekrasan uradak, nema se tu što dodati ili oduzeti...Nego jesi li kada probao neki model megija poslušati s ion Duoblock-OM? |
|
I, kako rade s D'agostinom? |
rade odlicno, nemam ja tu sto dodati a sto vec nije zilion puta napisano... btw, vidio sam da imas Ayon zvucnike, volim accutone jako, kada ovo ludilo prodje pozovi me da cujem kako rade sa Jadisima....
|
Zanimao me taj odnos pass/d'agostino (krell) jer ih često opisuju dijametralno suprotnim. Valjda kako gdje legnu prema ostatku sustava?! Naravno, poziv je u standbyu... baš sam u traženju dobrih kt88 cijevi, trenutno sam na el34, koje ne pokazuju u potpunosti što sustav može. U međuvremenu je uletio (slika je zastarjela) preamp i drugi transport. Esoteric je na listi želja, tako da imamo tema za razgovor...
|
hvala onda na pozivu... :).... biti ce mi drago to cuti, kao sto sam rekao volim accutone.. slusao sam ih u raznim kombinacijama (od diy varijanti, Tatamata, Amigo, Baksa, do Martena, AYona, Lumena itd) i u svim su kombinacijama bili odlicni).... pozdrav, i do slusanja... :) ps/... Esoteric ces poslusati kad dodjes do mene, a i ono sto ti mogu reci o njemu....
|
 |
bibo
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 7 sati 10 minuta prije u 17:11 |
Apparatus napisao:
dan the man napisao:
Zanimao me taj odnos pass/d'agostino (krell) jer ih često opisuju dijametralno suprotnim. Valjda kako gdje legnu prema ostatku sustava?! |
Samo kratka naponena u vezi ovoga. D'Agostino Momentum uopće nisu balansirana pojačala (minus klema zvučnika mu je definitivno na općoj masi) niti imaju full regulaciju od ulaza do izlaza. Znači, ukoliko ih se uspoređuje s Krell FPB, u startu su inferiorni. Pa i nema što čuditi ako zvuče jako različito. Imao na grabi Momentum monoblok. Pretpostavljam da je Bibo spajao Momentum Integrated, a navedeno vrijedi i za taj amp. Naravno, jednako kao i za Momentum stereo izlaz.
|
je, integrirac je u pitanju..... no bez obzira na navedeno, radi sjajno........
|
 |
dan the man
Hiperaktivan
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 6 sati 16 minuta prije u 18:05 |
@bibo Vidimo se, nadam se, uskoro... pozdrav i veselim se družbi.
|
|
 |
andy_0702
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 1 sati 15 minuta prije u 23:06 |
dan the man napisao:
bibo napisao:
dan the man napisao:
bibo napisao:
MATIJA napisao:
bibo...prekrasan uradak, nema se tu što dodati ili oduzeti...Nego jesi li kada probao neki model megija poslušati s ion Duoblock-OM? |
|
I, kako rade s D'agostinom? |
rade odlicno, nemam ja tu sto dodati a sto vec nije zilion puta napisano... btw, vidio sam da imas Ayon zvucnike, volim accutone jako, kada ovo ludilo prodje pozovi me da cujem kako rade sa Jadisima....
|
Zanimao me taj odnos pass/d'agostino (krell) jer ih često opisuju dijametralno suprotnim. Valjda kako gdje legnu prema ostatku sustava?! Naravno, poziv je u standbyu... baš sam u traženju dobrih kt88 cijevi, trenutno sam na el34, koje ne pokazuju u potpunosti što sustav može. U međuvremenu je uletio (slika je zastarjela) preamp i drugi transport. Esoteric je na listi želja, tako da imamo tema za razgovor...
|
imao sam cijevaša primalunu i petljao sa cijevima.. opće mišljenje je ako ideš na nove cijevi KT 88 onda samo GOLD LION KT 88... a ako ideš na NOS... e onda ti mogu poželjeti samo sreću .. ne kažem da sam protiv NOS.. ( i sam ih koristim na ulaznoj sekciji hybrida) , ali je puno teže naći dobre NOS na izlazu.. Osobno sam se zeznuo preko njuškala sa 6550 cijevima - iako sam ih nosio i na provjeru .. ali.
|
 |
dan the man
Hiperaktivan
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 57 minuta prije u 23:24 |
Da, zeznuto je s cijevima, pogotovo preko SH oglasnika. Tu bi možda više vjerovao belosvijetskim prodavačima nego lokalnim s njuškala. Ima svakakvih sitnih prevaranata. I meni se Gold Lion čine optimum po uloženom/dobivenom, već sam ih koristio na drugom pojačalu...
|
|
 |