U Areni je prezentacija klasike na popularan nacin sirokoj publici. Ovo je vrlo ozbiljo sviranje probranoj publici. Moje skromno misljenje, nemojte misliti da ikoga podcjenjujem ipak sam ja roker starog kova
Svakako, ali ma što Hauser radio, on ne može sakriti kolika je klasa. Može se on zajebavati, svejedno je rezultat sjajan.
U Areni je prezentacija klasike na popularan nacin sirokoj publici. Ovo je vrlo ozbiljo sviranje probranoj publici. Moje skromno misljenje, nemojte misliti da ikoga podcjenjujem ipak sam ja roker starog kova
Svakako, ali ma što Hauser radio, on ne može sakriti kolika je klasa. Može se on zajebavati, svejedno je rezultat sjajan.
Internet standardno briljira, pa se shvatilo da je Cluster box "71-81" objavljen u 1500 primjeraka only, te je krenulo lupanje. Trenutno je na 200tinjak funti, eura, dolara. Meni frisko stigao za 75€, nabasao na njega u mjuzik sopu za koji sam uvjeren da su nesto ovakvo nabavili sad i nikad vise, iskljucivo zabunom. Bog ih blagoslovio.
Probao sam taj Kupusrock nadugo i nasiroko, ali nema mi u zanru previse must-have bendova, pogotovo ne na nivou kompletne diskografije. Normalnom covjeku vjerovatno nema nis osim Kraftwerka, ali meni je Cluster legao, kao i jos par izvodjaca. Korak po korak gmizem, al cilju stizem - spisak naslova je sve kraci :)
Da, meni je ovo najdraži, ali puno toga ima veze i sa vremenom u životu kada sam taj album otkrio, te konteksti u kojima sam ga slušao, što se sve stopilo u jednu nerazdvojnu cjelinu koja mi je vrlo draga. Millions i TNT sam najviše slušao. Standards nažalost gotovo da nisam ozbiljno poslušao...sam možda jedanput, dvaput informativno. Trebam mu posvetiti ozbiljniju pažnju.
Vi ne možete objavljivati nove teme Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete editirati svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi