Nisam ni znao da je Đoni ovih dana na Tubi objavio do sad nikad objavljenu snimku koncerta Azre iz Banja Luke iz 1990. E, zato čovjek ima prijatelje koji ga prosvjetle s vremena na vrijeme. Tako mi sinoć frend donio skidačinu toga, a ja puko ko kokica. Što zbog nostalgije, što zbog preyebene svirke. Odrastao sam s Azrom i oduvijek sam fan, a imao sam čast i nazočiti njihovom koncertu početkom 80-ih (prva postava - svirka do yaya) ali nikad ih nisam čuo da baš ovako praše. To je t.zv. treća Azra koju osim naravno Đonija čine još Jura Pađen (blanja), Branko Knežević (banjbu) i Tomislav Šojat (bajz). Uživajte.
zanimljiv je Ismet Kurtović, kako pjeva pjesme kao što je "Na mom dlanu". pustimo sad falset na stranu, i van toga pjevanje je senzacionalno dobro, poseban vokal. slušam ovaj koncert i stvarno sam se zapitao da li je na ovim prostorima bilo boljeg rock vokala...
Vi ne možete objavljivati nove teme Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete editirati svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi