praf da kažem, ne znam opus ovog gospodina, a sudeći po onom što mi je najavio prijatelj kojeg vjerujem, teško ću ga htjeti i detaljno upoznati. međutim neka je samo ovu pjesmu napravio...dovoljno
isplatilo mi se pročitati neke komentare, te dobar tekst koji dekriptira (odnosno ambiciozno pokušava, otkrivajući kostur čitave priče, ako već ne i svaki detalj) riječi pjesme kako bi se dobila cijela priča, uključujući i kronologiju. u slučaju tako moćnog, utjecajnog događaja iz djetinjstva, u nekog autora bi to bile primarno impresije, manje ili više zapakirane, no Sufjan se poigrao riječima i napravio je i više. pa i sama melodija trubica je dio konteksta priče
čini se da autor nikad nije javno objasnio pjesmu, i sudeći po tome i po samoj pjesmi, nekako ne vjerujem da ikad i hoće...ne bi bilo fer prema pjesmi
Vi ne možete objavljivati nove teme Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete editirati svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi