Novosti


ONKYO predstavlja nove tehnologije - Audiofil - feel the sound

ONKYO predstavlja nove tehnologije

Multiroom tehnologija i bežično umrežavanje polako ali sigurno ulaze u naše domove, A kako bi nam olakšali i pojasnili svoj pristup tematici, Onkyo je oformio novi micro-site koji će vam objasniti najnovije multiroom i streaming tehnologije ugrađene u njihove uređaje kao što su DTS Play-Fi, Chromecast i FireConnect. Sve to zajedno upakirano pod nazivom Onkyo Next Generation Network Audio sustav.

Kako stvar funkcionira pogledajte na slijedećem videuInfo: chipoteka.hr

Bluesound – HiFi zvuk bežične generacije - Audiofil - feel the sound

Bluesound – HiFi zvuk bežične generacije

Bluesound je suvremeni bežični kućni audio sustav koji objedinjuje glazbu i najnaprednije tehnologije u cilju postizanja visokovjerne (HiFi) reprodukcije zvuka na način koji diktiraju trendovi života današnjice. Sustav omogućuje „streaming“ različitih glazbenih sadržaja (Internet radio, glazbene servise, glazbe pohranjene na USB memorijskim jedinicama, CD-a uz mogućnost „ripanja“ i pohrane, itd.) putem bežične mrežne infrastrukture kakva se danas praktično nalazi u svakom domu, poslovnom i inom prostoru.Osim toga predstavlja i idealnu „multiroom“/multizonsku opciju nudeći integraciju čak do 34 svoje jedinice koje u perfektnoj sinkronizaciji mogu simultano reproducirati različite glazbene sadržaje. Da bi sve funkcioniralo besprijekorno zadužen je patentirani sofisticirani BluOS operativni sustav kojim se na krajnje jednostavan i intuitivan način upravlja putem instalirane programske aplikacije (App). Podržana je reprodukcija i visokorazlučivih (HiRes) audio zapisa sve do 192 kHz/24 bit formata što će posebno razveseliti čak i najzahtjevnije audiofile. Uz najviši mogući stupanj pouzdanosti i stabilnosti, Bluesound sustav krasi i do sada nezamisliva kvaliteta zvuka u ovoj kategoriji, što ne čudi imali se u vidu da su neke od uspješnih tehnologija posuđene od renomiranih sestrinskih tvrtki NAD (elektronika) i PSB (zvučnici).Bluesound se od ove godine nalazi u distribuciji tvrtke Sigma Audio Koncept. Sustav je postavljen u „showroomu“ tvrtke (Jačkovina 37, Zagreb) i spreman je za demonstraciju na koju ste pozvani (u radnom vremenu showrooma ili prema dogovoru), kako bi se uvjerili u njegovu nenadmašnu kvalitetu kada se radi o bežičnim kućnim audio sustavima.Više informacija o samom Bluesound sustavu i njegovim komponentama može se pronaći na službenim web stranicama proizvođača i distributera:

www.bluesound.com/en-eu/

www.sigma-audiokoncept.hr/


Sigma Audio novi uvoznik za KEF - Audiofil - feel the sound

Sigma Audio novi uvoznik za KEF

Sigma Audio Koncept d.o.o. ponosno objavljuje da je novi uvoznik i distributer jednog od najcjenjenijih svjetskih imena audio industrije, renomiranog engleskog proizvođača zvučnika – KEF.
Slavna povijest KEF-a počinje 1961. godine sa sjedištem u Nissen Hutu kada ju je osnovao legendarni Raymond Cooke pod okriljem Kent Engineering & Foundry (odakle i dolazi izvedeno ime KEF), inače tvrtke koja se bavila s metalima na obalama rijeke Medway u blizini Maidstonea u Kentu.Cook kao bivši elektroinženjer BBC-a bio je oduševljen eksperimentima s novim materijalima i tehnologijama u kojima je sudjelovao, te ih je odlučio primijeniti u kreiranju zvučničkih sustava vrhunske kvalitete zvuka kako bi ga oni mogli reproducirati na što prirodniji način, što je moguće vjernije izvorniku. Od samih svojih početaka KEF je predstavljao pionira u inventivnosti razvoja vrhunskih zvučnika za visokovjernu reprodukciju zvuka, a upravo ga po tome cijene i danas, desetljećima kasnije, audiofili širom svijeta. Tome su tijekom godina doprinijeli brojni najnadareniji inženjeri koji su bili i mnogi još uvijek jesu dio uspješnog KEF tima, a rezultat toga su i brojni patenti te znanstveni radovi kakvima se ne može pohvaliti niti jedan drugi suvremeni konkurent.
'Inovatori zvuka' i danas je osnovna premisa i filozofija tvrtke. U tim riječima sažeta je kompletna vizija KEF-a, usmjerenje, poslovna etika, opća kultura – od prvih dana sve do danas.
Veliko nam je zadovoljstvo i čast biti predstavnik, uvoznik i distributer takve tvrtke za Republiku Hrvatsku. KEF proizvodi već su dostupni u našem prodajnom salonu, a u nadolazećem periodu očekujte razne promotivne akcije povodom početka suradnje. Više detalja o aktualnom KEF programu možete pronaći na našim i njihovim web stranicama.

Info: www.sigma-audiokoncept.hr


Arhiva stranica:   << Prev   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  11  12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   Next >>

NOVO U FORUMU

Zadnjih 8 postova
Forum: Prostorna akustika
- Novi prostorni plan slušaonice
Forum: Uradi sam
- Izada maske za zvuničke kutije
Forum: CD i ostali mediji
- Što slušate?
Forum: Audio komponente
- Dobre SH prilike
Forum: Triode festival
- Triode festival 2020. - Pula
Forum: CD i ostali mediji
- JAZZ KLUB
Forum: Audio komponente
- Pojačalo za Focal Aria906/Supersonic DAC
Forum: CD i ostali mediji
- O dobrom zvuku - nova knjiga o hifi

UPRAVO SE ČITA


Parasound HCA -1000 A THX
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Izlazno pojačalo
napisao: Darko Brlečič
Kimber Kable - Timbre
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Interkonekcijski kabel
napisao: Darko Brlečić
PMC FB1
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Zvučničke kutije
napisao: Darko Brlečić
Audio Epilog - Pimienta
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Zvučničke kutije
napisao: Dalibor Bauernfrajnd
Pro-Ject - Phono Tube box
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Gramofonsko predpojačalo
napisao: Darko Brlečić

GLAZBENA PREPORUKA

John Coltrane - The Complete 1961 Village Vanguard
Jazz

Miles Davis - Kind Of Blue
Jazz

Albert King with Stevie Ray Vaughan - In Session
Blues