Novosti


MyAMP – nova Micromega zvijezda - Audiofil - feel the sound

MyAMP – nova Micromega zvijezda

Od svog osnutka 1987. g., francuska tvrtka Micromega fokusirana je na razvoj izvrsno zvučećih HiFi proizvoda uz jasan cilj – ponuditi najbolje moguće performanse uz nedostižan omjer cijene i kvalitete. 2012. g. njihov je inženjerski tim ponudio inovativnu MY Range seriju modela, minijaturnih dimenzija ali fantastičnog zvuka i više nego pristupačne cijene, u potpunosti dizajniranih i proizvedenih u Francuskoj. Nakon revolucionarnog MyDAC (HiRes DA pretvarača) modela, potom MyZIC (pojačala za slušalice) i MyGROOV (gramofonskog pretpojačala), sada su svjetlo dana ugledali i MyAMP (integrirano pojačalo s HiRes DA pretvaračem), MySPEAKER (kompaktni zvučnici) s pripadajućim MySTAND stalcima, te MyCABLE paleta audiofilskih kabela.Nova zvijezda svakako je MyAMP integrirac. Riječ je o pojačalu AB klase, iznimne dinamike, s kvalitetno riješenim napajanjem koje osigurava snagu od 60 Watta po kanalu (na 4 Ohma). Da je MyAMP puno više od samo integriranog pojačala pokazuje njegova suvremena funkcionalnost s ugrađenim HiRes DA pretvaračem koji putem svojih digitalnih sučelja omogućuje reprodukciju visoko-razlučivih audio zapisa iz digitalnih izvora sve do 192 kHz/24 bit formata. Potom su tu Bluetooth aptX® modul, izlazi za subwoofer i slušalice, daljinski upravljač, itd. Da je Micromega ponovo uspjela napraviti minijaturan, moderno dizajniran i funkcionalno svestran uređaj vrhunskih performansi i pristupačne cijene, pokazuju već brojne bezrezervno izvrsne recenzije u najrenomiranijim svjetskim specijaliziranim medijima, izašle u tako kratkom periodu od pojave MyAMP-a na tržištu.Kao savršen partner MyAMP-u konstruirani su kompaktni MySPEAKER zvučnici. Kvalitetne zvučničke jedinice povezane adekvatno dizajniranom skretnicom i kabinetom rezultiraju izvrsno balansiranim vrhunskim zvukom. Osim smještaja na policu, moguće ih je za potpune performanse kvalitetno pozicionirati i u prostoru za što bi ih najbolje bilo smjestiti na opcionalne MySTAND stalke .

I na kraju da bi sve bilo povezano na odgovarajući način i bez gubitaka, tu je sada MyCABLE linija kvalitetnih kabela koju čine analogni i digitalni interkonekti, te zvučnički kabel.

Svi novi modeli već su dostupni kod domaćeg distributera tvrtke Sigma Audio Koncept.

Info: www.sigma-audiokoncept.hr


Audiodream & Sigma Audio prezentacija - Audiofil - feel the sound

Audiodream & Sigma Audio prezentacija

Poštovani ljubitelji glazbe i visokovjerne reprodukcije zvuka,

Audiodream, Sigma Audio Koncept i naš maloprodajni partner iz Rijeke – salon namještaja i audio opreme Cadoro, sa zadovoljstvom Vas pozivamo na prezentaciju koja će biti upriličena u prostorima tvrtke Cadoro na adresi Stanka Frankovića 9 u Rijeci u petak 07.11.2014. od 16 sati nadalje.

Audio sustav koji će predstaviti tvrtka Audiodream imat će snažan britanski pečat njihovih legendarnih i kultnih predstavnika. Sastojat će se od novog Rega Saturn-R CD player/DAC-a koji preko svojih digitalnih ulaza podržava i nativnu reprodukciju visoko-razlučivih audio zapisa sve do 192 kHz / 24 bit formata, također novog top integriranog pojačala Supernait 2 iz kataloga tvrtke Naim, te toliko hvaljenih Harbeth Super HL5 zvučnika.Sigma Audio Koncept prezentirat će novo referentno integrirano pojačalo C390DD renomirane tvrtke NAD u kombinaciji s najnovijim X2T zvučnicima iz Imagine serije NAD-ove sestrinske tvrtke PSB. NAD C390DD je puno više od samo izvrsnog integrirca u zvučnom smislu. S brojnim patentiranim tehnološkim inovacijama, integriranim DA pretvaračem koji putem svojih digitalnih sučelja (uključujući i USB) podržava nativnu reprodukciju visoko-razlučivih audio zapisa sve do 192 kHz / 24 bit formata, te mogućnošću modularne nadogradnje, predstavlja potpuno novi – suvremeni koncept u dizajniranju HiFi pojačala.S obzirom na njegovu svestranost kao izvori zvuka služit će računalo, CD player i gramofon (pojačalo također posjeduje i MM/MC gramofonsko pretpojačalo). Novi samostojeći X2T zvučnici nastavljaju tradiciju zvukom izvrsnih a cijenom pristupačnih modela koji dolaze iz PSB laboratorija. X2T su dodatno unaprijeđeni, izravni nasljednici iznimno uspješnog Image T6 modela, s time da im je cijena ostala nepromijenjena.

Veselimo se Vašoj posjeti, druženju i uživanju u glazbi!

info: www.sigma-audiokoncept.hr I www.audiodream.hr I www.cadoro-rijeka.com


HD-multimedia na AV Show Zagreb 2014. - Audiofil - feel the sound

HD-multimedia na AV Show Zagreb 2014.

Za jubilarni petnaesti AV Show i ukupno petu godinu zaredom na kojoj izlaže HD-multimedia pripremili smo slijedeće prezentacije za naše goste:

Na prvom katu u sobi Madrid prezentirati će se kombinacija video i audio ponude koju može pružiti HD-multimedia:

Na ulazu u našu sobu Madrid na prvom katu prezentirati ćemo proizvode tvrtke FiiO iz Hong Konga, koja je nedavno u našoj distribuciji. Tvrtka FiiO proizvodi mobilne reproduktore i pojačala za slušalice koji omogućavaju visoko vjernu reprodukciju audio materijala u formatima FLAC i DSD do rezolucije od 24/192. Više od proizvodima FiiO možete potražiti na našim stranicama i stranicama proizvođača FiiO.
1) Video Projektor JVC DLA-RS 49E/48E projektor s 4K izlazom.
2) Samostojeće platno WS P Fastfold Aufpro omjera 16:9 i dimenzije "295x165"
3) Najnoviji potpuno integrirani HiFi sustavi renomirane danske tvrtke Dynaudio:
a. Novi aktivni Dynaudio XEO model 4 i samostojeći XEO model 6
b. Novi aktivni Dynaudio Focus XD 200

Na ovoj opremi prezentirati ćemo posjetiteljima audio i video sadržaj u visokoj kvaliteti koji je danas dostupan na Internetu, čime želimo naglasiti da je novo doba za audio i video već ovdje!

Na drugom katu: HD-multimedia će zajedno s tvrkom Subing prezentirati slijedeću high end audio opremu:1) Pojačalo Electron Audio LEX, potpuno hrvatski proizvod, hibridno audio pojačalo - najviše vjernosti reprodukcije;
2) Izvor zvuka: MSB Analog DAC, američke tvrke MSB Technology
3) Zvučne kutije Graham Audio BBC LS 5/9, nasljednik Rogers BBC LS 5/9.
4) Zvučne kutije LEEDH Model C sa najnovijim LEEDH 2.1 subwooferom
5) Interkonekti koji će se koristiti biti će od američke tvrtke TaraLabs.
6) Zvučnički kablovi biti će od američke tvrtke StereoLab.
7) Transporti koji će preuzimati podatke sa medija i slati ih na MSB Analog DAC:
a. MSB Platinum CD IV (CD transport)
b. Apple Macintosh Pro prijenosno računalo s Audirvana softwareom.Info: www/hd-multimedia.com


Arhiva stranica:   << Prev   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14  15  16   17   18   19   20   21   22   Next >>

NOVO U FORUMU

Zadnjih 8 postova
Forum: Retro audio
- Lenco L75 priča
Forum: Vinyl
- Koje LP-e slušate?
Forum: Audio komponente
- Dobre SH prilike
Forum: CD i ostali mediji
- JAZZ KLUB
Forum: High-End
- Umro je Tatamata
Forum: CD i ostali mediji
- MP3 320 kpb/s vs flac čuje li se razlika?
Forum: Audiofil web
- Što bi s forumom?
Forum: CD i ostali mediji
- Što slušate?

UPRAVO SE ČITA


Sonus Art u novom prostoru
Tip članka: Ostalo
Kategorija: Reportaža
napisao: žac
M2TECH hiFace Evo
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: USB to S/PDIF konverter
napisao: dM
KEF Q500
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Zvučničke kutije
napisao: Nenad Grakalić
VTL ST 150
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Stereo pojačalo
napisao: Josip Vračar
Bryston BDA-1 DAC
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Digitalno / Analogni Konverter
napisao: žac

GLAZBENA PREPORUKA

Klasična hrvatska četvorka +2 – Wes Meets Trane
jazz

John Coltrane - The Complete 1961 Village Vanguard
Jazz

Miles Davis - Kind Of Blue
Jazz